A kastélyszállodákról

Kastélyaink legalább három csillagos szállodák. Legtöbbjük hagyományos magyar konyhával és elegáns étteremmel is rendelkezik, ahol a környékre jellemző étkeket kínálnak. Több kastélynak van igényes borpincéje és saját bora, vagy akár borászata is. Kastélyainkban találhatók különféle wellness-szolgáltatások, fürdők, sőt még egészségügyi rehabilitációs szolgáltatás is.

Kérdése van? Segítünk!
Hívjon minket, vagy üzenjen nekünk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.
+36/20/529-2496
info@kastelyszallodak.hu
Csomagajánlatok
168.000 Ft / 2fő / 2éj
168.000 Ft / 2fő / 2éj

Jogi nyilatkozat és Adatvédelem

 

Jogi nyilatkozat

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége (www.kastelyszallodak.hu) webhelyén található összes megjelenő adat, szöveg, kép, valamint funkcióinak megvalósítási módja, az ezeken az oldalakon található formájában a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után. A Magyar Kastélyszállodák (www.kastelyszallodak.hu) főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, és további paramétereket nem tartalmaznak.

 

Tilos linket, vagy linkeket úgy elhelyezni, hogy az, az adott Magyar Kastélyszállodákat valamely más oldal részeként jelenítse meg! A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Magyar Kastélyszállodák szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, látogató nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

Adatvédelem

A www.kastelyszallodak.hu oldalak üzemeltetője, a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége tiszteletben tartja a felhasználók személyes adatainak védelméhez fűződő alkotmányos jogát, amely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatairól és azok felhasználásáról.

A webhely használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége semmilyen módon harmadik féllel nem osztja meg, és nem hozza nyilvánosságra.

 

Az adatvédelmi elvek kialakítása során a következő törvények, rendeletek és ajánlások betartásával és figyelembe vételével jártunk el:

1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről; A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások; az adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól.


A www.kastelyszallodak.hu üzemeltetője a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége adatvédelmi elvei az alábbi, az 1992. évi LXIII. törvényben értelmezett alapvető fogalmak felhasználásával készültek: személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható; adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése.

 

Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is. Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől. Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik; nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik; adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely a személyes adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, illetőleg a végrehajtással adatfeldolgozót bízhat meg. Kötelező adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, valamint az adatkezelőt az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg; adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi. Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges.

 

A www.kastelyszallodak.hu oldalain gyűjtött adatokról

Általános adatgyűjtés: a Magyar Kastélyszállodák automatikusan gyűjt anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról.
Megrendelések: a Magyar Kastélyszállodák termékei/szolgáltatásai regisztrációval egybekötött megrendelőlap kitöltése után vehetők igénybe, mely során a következő személyes adatok megadása kötelező: e-mail cím, név, lakcím (város, irányítószám, cím), telefonszám. A weboldal nem tárol IP címet és nem használ cookie-kat.

 

 

Az adatok kezelése, feldolgozása és továbbítása

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége  kizárólag a www.kastelyszallodak.hu üzemeltetéséhez szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat, azokat semmilyen harmadik féllel nem osztja meg.

 

Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik:

Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége  által elérhetőek, az információk kizárólag összevontan, egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és statisztikai célokat szolgálnak.

A kollektív adatok elemzése segítséget nyújt a látogatók érdeklődésének felméréséhez, a szolgáltatások igény szerinti fejlesztéséhez. A regisztrációs adatok kizárólag a vásárolt termékek házhozszállításának teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét, valamint a hírlevél eljuttatásának megoldását szolgálják.

 

 

Az érintettek jogai és a jogok érvényesítése:

A törvényi előírásoknak megfelelően a www.kastelyszallodak.hu regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat bármikor megváltoztatni illetve törölni a rendszerből.

 

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége a következő lehetőségeket kínálja e jogok érvényesítésére:

•   A www.kastelyszallodak.hu regisztrált felhasználói személyes adataikról bármikor tájékoztatást kérhetnek.

•   A regisztráció bármikor megszüntethető, vagy módosítható.

 

 

Üzemeltető neve, elérhetősége:

Magyar Kastélyszállodák Szövetsége
Tel.: +36/20/529-2496

E-mail: info@kastelyszallodak.hu 
www.kastelyszallodak.hu
www.hungariancastlehotels.comAz adatvédelem és az információszabadság terén az esetleges jogsértések esetében a NAIH jár el a jövőben.
A panaszos, nem megfelelő adatkezelés esetén az alábbi felügyeleti szervhez fordulhat:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Levelezési cím: 1534 Budapest, Pf.: 834
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
www: http://www.naih.hu
e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu


Tekintse meg akcióinkat

Folyamatosan frissülő ajánlatok, kedvező megoldások Önnek!

Megtekintés

Graefl-kastély vagy Graefl Major? Mindkettő. A sok évnyi pusztulás után néhány éve restaurált kastély mellett a majorban is új életet kezdtek, a minőségi turizmust szolgálva. Szerencsés Györgyi társtulajdonos, szálloda igazgató egyszerre hármas funkciót tölt be.

Megtekintés

A St. George Hotelben átélhetjük a budai Vár történelmét. Családias légkörű, kis szálloda - színvonalas kiszolgálással, patinás környezetben.

Megtekintés

A Prónay-kastélyban már iráni menyasszony is mondott igent. Minőségi gondolatok, profi munka, egyedi szolgáltatás. Az alsópetényi Prónay-kastélyban mindennel a tökéletességet célozzák meg.

Megtekintés

Nagyon népszerű a Kastélyok Nyitott Hétvégéje, amelyet idén már harmadszor rendeznek meg május 12-14. között – mondja Gulyás Eszter.

Megtekintés

Mi egy családbarát szálloda vagyunk nyugodt és történelmi környezetben, fontosabb nevezetességek közvetlen közelében és remek csatlakozási lehetőséggel a fővárosi tömegközlekedéshez.

Megtekintés

Maximum húsz vendéget fogad egy időben a medinai Apponyi Kiskastély. A pihenésre vágyók a tulajdonosokkal egy fedél alatt élvezhetik a kastélyéletet. Horváth Csilla arról is beszélt, milyen meghatározó élmény volt, amikor találkozott Bella kisasszonnyal.

Megtekintés

A röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda értékesítési vezetője, a szálloda "arca” szerint mindig tudniuk kell megújulni. Ennek a filozófiának a része, hogy különböző „életmód programokat” is bevezettek.

Megtekintés

Most akkor nagyon őszintén kérdezem a Tisztelt Olvasót: Ön hallott korábban Nagyarról és a Luby Kastélyról? Szégyen ide vagy oda, szerintem én is a többséghez tartozom, aki erre azt válaszolja, hogy nem.

Megtekintés

A gyulai Almásy-kastély a 21. századi interaktív technika segítségével egy alföldi kastély hétköznapjai és ünnepei felfedezésének élményét kínálja a látogatóknak...

Kastélyszállodák

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége minden tagszállodája a nagyhírű magyar vendéglátást írta zászlajára. Mind-mind más módon igyekszik a vendégek igényeit messzemenőkig kielégíteni

logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo