Prónay-kastély

A Prónay-kastély épületei, a korhűen felújított Nagykastély és Kiskastély, az eredeti majorsági épületből kialakított szálloda és az újonnan épített Fürdőház várja vendégeit. A kastély exkluzív, zártkörű rendezvények, csoportok számára tart nyitva, mindenkor kizárólagos használatot biztosítva vendégeinek.

A kastély és az újonnan épült Konferencia-és Rendezvényterem ideális helyszínt nyújt reprezentatív üzleti események, esküvők vagy más családi, baráti események lebonyolításához.

A négy csillagos Prónay-kastély kényelmes apartmanokkal és kétágyas szobákkal áll a vendégek rendelkezésére. A Fürdőház park felőli oldalának üvegfelületén át varázslatos látvány tárul a pihenők elé, továbbá úszómedence, jakuzzi, szauna, gőzkabin és sókamra biztosítja a feltöltődést. A kastély 2 hektáros parkja úgy került kialakításra, hogy ligetes pihenőkert jellegének megőrzése mellett rendezvényekhelyszínéül is szolgálhasson.

A kastély ételkínálatában a saját termékek és a helyi ízek fontos szerepet kapnak. Ételeinkhez a családi szőlőbirtok borait kínáljuk. (www.csendes-dulo.hu)

Biliárd Borozó Családbarát szálláshely Eszpresszó vagy drinkbár Étterem Fedett uszoda Garázs Horgászat Internet Jacuzzi, élményfürdő Kerékpár Konferencia technika Különleges természeti adottságok Különterem Légkondícionálás Lovaglás Masszázs Minibár Mozgáskorlátozottak Nemdohányzó Szauna Taxi Tévé Vadászat Vegetariánus Wellness

A Prónay-kastély épületei, a korhűen felújított Nagykastély és Kiskastély, az eredeti majorsági épületből kialakított szálloda és az újonnan épített Fürdőház...

Csomagajánlatok
Árkalkuláció & online foglalás
Prónay-kastély (Kastélyszálloda)
H-2617 Alsópetény Petőfi Sándor u. 52
+36 / 20 /214-8363