Széll Kálmán Kastélyszálló

Az érzés:

Megérkezünk egy másik világba, a hétköznapok problémáit az ajtón kívül hagyjuk. Csak az egyenletes szívverést halljuk, s néha a közeli templom harangzúgását.A falakból szelíd átmenettel bújik elő egy virágzó, ám letűnt kor muzsikája, és ez alatt a pár nap alatt a múltunk, és a jelenünk összefonódva, közösen vágyott harmóniát szül.

Távozáskor magunkkal vihetjük ennek az érzésnek a szerfelett kedves emlékét.

 

A lehetőség:

Azért jövünk, hogy úgy kívül, mint belül újjászülessünk. Őszintén törődjünk magunkkal, zárjuk ki teljesen a külvilágot. Legalábbis azt, ami zavaró benne. Ami a testnek jó, az a léleknek is jó, és ugyanez fordítva is megállja a helyét. Miután kezdésként a jakuzziban meditáltunk, a finn, vagy az infraszauna jótékony hatását feltétlenül élvezzük ki. Szervezetünkből távozik minden méreg, ami eddig korlátolt minket abban, hogy a testünk teret adjon a számára egészséges, és fontos dolgoknak.

Ilyen hatást gyakorol ránk a gőzkabin is, ez után lesz csak igazán nagy a kontraszt, amikor is mélyen beszívjuk egy könnyed séta során a friss, vidéki levegőt. Ha még nem untuk meg ezt a sok jót, akkor masszíroztathatunk.A klasszikus masszázsokon felül a specialitásunk az ájurvédán alapuló masszázs.

Az ájurvéda több ezer éves múlttal rendelkező gyógyítási rendszer, amely a testet egészben nézi, és ehhez mérten megállapítja a testegyensúly zavar valódi okát.

 

Kulináris randevú:

A boldogság egyik forrása a jóízű, nyugodt evés. Nem kell értekezletre rohanni, a gyerekért az iskolába, vagy a fogorvoshoz: itt nincs olyan, hogy idő.

Főzni csak szívvel lehet, és a szakácsunk ezért tesz le boldog ételeket a vendég elé. Aki pedig azzá válik egy ízletes mézes-körtés kacsacomb, vagy egy vargányás dödölle, esetleg egy vörösboros vaddisznópörkölt után, amit megevett. Boldog emberré.

 

Kikapcsolódás:

Az eddig felsoroltaknak köszönhetően mostanra már kellőképpen itthon érezhetjük magunkat a kastélyban. Ideje felfedezni a környéket, a látnivalókban, természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben , kulturális, és szakrális gazdag Őrséget. Az osztrák, és szlovén határ közelsége miatt bátran tervezhetünk több helyszínes egész napos kirándulásokat. Nem véletlen, hogy Széll Kálmán egykoron annyira visszavágyott a szülőföldjére, és itt akarta az öreg tölgyek árnyékában tölteni a fülledt nyári délutánokat.Ő minden bizonnyal tudott valamit, amit most kedves leendő vendégünk, ha sikerült meggyőznünk, Ön is megtapasztalhat!

Sok szeretettel várjuk!

Eszpresszó vagy drinkbár Étterem Garázs Gyógyászat a szállodában Internet Jacuzzi, élményfürdő Konferencia technika Különleges természeti adottságok Különterem Masszázs Minibár Nemdohányzó Szauna Széf Tévé Vegetariánus Wellness

Az érzés: Megérkezünk egy másik világba, a hétköznapok problémáit az ajtón kívül hagyjuk. Csak az egyenletes szívverést halljuk, s néha a közeli templom harangzúgás...

Csomagajánlatok
Foglalás
Széll Kálmán Kastélyszálló (Kastélyszálloda)
H-9951 Rátót Fő 32
+36 / 94 /538-017
Letölthető katalógusok

  Kérjük, klikkeljen a képre, prospektusunk egy új ablakban fog megnyílni.